понеділок, 12 серпня 2024 р.

МОЛОДІСТЬ І КНИГА ЗАВЖДИ В ТРЕНДІ!

 

12 серпня відзначається Міжнародний День молоді.

У КЗ «Гадяцька публічна бібліотека імені Лесі Українки» у відділі абонементу облаштовано виставку-рекомендацію «Читаємо. Не те, що дорослі», на якій представлена література, яка користується популярністю серед юнацтва.                    Молодість — це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя. Від того, якою є молодь, залежить майбутнє кожної держави — недарма в будь-якому суспільстві молодим відведено роль ентузіастів, ідеалістів та реформаторів, тобто, по суті, прогресивної рушійної сили.                                                                                                                      Ми фахівці бібліотеки бажаємо вам терпіння і сміливості у всіх вчинках! Щоб дух ваш був сильний, щоб втілювалися в життя всі заповітні мрії. Станьте взірцем для ваших майбутніх дітей! Шукайте і знаходьте виходи з важких ситуацій і будьте еталоном справедливості для майбутніх поколінь! Здоров'я вам, щасливих днів, у всьому успіхів!                                                                                     

Дякуємо користувачам бібліотеки за участь, а саме Дробязко Аліні, Урбанській Діані,  Безі Олі, Чернезі Олі та Бемі Марині.

Аргумент! Книга  — наставники, що навчають нас без різок і палиці, без слів і гніву, без грошей і без форми; коли не підійдеш до них, вони не сплять…,не бурчать, якщо ти щось не знаєш…Любов до книг—любов до мудрості!                                        

                                                                                                            (Річард де Бюрі).










 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар