неділю, 26 грудня 2021 р.

ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА.

В Інтернет-центрі Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки продовжуються навчання з цифрової компетентності, яка дає великі можливості для особистого розвитку та вирішення особистих потреб, конкурентоспроможності на ринку праці, розуміння як уберегти свій акаунт та облікові записи від злому зловмисниками, як захиститися від потрапляння вірусів на свій пристрій.

З знанням цифрової грамотності дідусі та бабусі отримають можливість частіше спілкуватися з онуками в зручному форматі, знатимуть як легко шукати необхідну інформацію — новини, рецепти, а також зможуть проводити прості онлайн-активності.
Завдяки цифровій грамотності, кожен зможе вдосконалювати себе щодня. Проходити онлайн-курси і тренінги, вивчати іноземні мови, поповнювати власні знання, здобувати нові навички в любому віці і в 30, і в 50, і в 70 років. Це суперможливість.
На сайті Дія.Цифрова освіта багато цікавих та повчальних серіалів , стала доступна нова функція ЦИФРОГРАМ - це можливість перевірити цифрову грамотність будь-якому громадянину.
Гадяцька книгозбірня запрошує всіх бажаючих пройти курс навчання та отримати сертифікати.#cyfra_library



Немає коментарів:

Дописати коментар