четвер, 21 березня 2024 р.

ВЕСНА НЕ ЗНАЛА, ЩО ПРИЙДЕ ВІЙНА

 


У Гадяцькій публічній бібліотеці ім. Лесі Українки відбулося чергове засідання клубу «Панянка +» - спокуса сповіді «Зберу я в риму всі звуки березневі».

   Цього року команда Українського інституту книги анонсувала проект проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», який проходить з 16 по 24 березня, що охоплює дату Всесвітнього дня поезії. Тема  Тижня поезії 2024 – «дім», дорогий кожному з нас зокрема і всім разом. Гасло тижня читання поезії  – «Ріки незмінно течуть додому»  – це про міцні зв’язки з батьківщиною, попри відстані, адже багато українців, які через війну росії проти України втратили свої домівки, змушені були переїхати в інший регіон країни чи за кордон. Україна – це наш спільний дім, тепло якого дає сили і жити, і боротися за перемогу.

Панянки з великим задоволенням долучилися до поетичних читань. В цей день в стінах бібліотеки звучали улюблені твори відомих та молодих українських поетів, звучали аматорські вірші.













Немає коментарів:

Дописати коментар