вівторок, 1 червня 2021 р.

 

                                        БУЛІНГ: ПРАВОВІ АСПЕКТ

     Саме в Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, до Правового кінозалу «Закон і молодь», що діє на базі Інтернет-центру Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки, завітали студенти ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» та фахівці Гадяцького РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області.   Для студентської молоді працівники Інтернет-центру організували правовий діалог «Булінг: правові аспекти» з участю  юристки  Гадяцького бюро правової допомоги Іриною Калініченко та студентки ПУЕТу Валерії Омельяненко.

     Бібліотекарі  ознайомили дітей з поняттями "насилля", "булінг", "кібербулінг", видами булінгу та наслідками цього явища.  Потім діти  переглянули  відео сюжет  «Булінг серед дітей». 

    Ірина Калініченко розповіла  студентам  як захиститися від насилля, до  кого звернутися за допомогою, яке  кримінальне покарання несуть насильники. Підготувала презентацію « Протидія булінгу».  Відповіла на питання, які цікавили присутніх.

   Сподіваємося, що знання, отримані під час правового діалогу, допоможуть учням у критичних ситуаціях.

   В кінці зустрічі працівники бібліотеки привітали студентську молодь з  Міжнародним днем захисту дітей та пригостили їх смаколиками.

 









                                             

 

Немає коментарів:

Дописати коментар