четвер, 15 грудня 2022 р.

 

15 грудня в Гадяцькій публічній бібліотеці ім. Лесі Українки було проведено нараду «Бібліотечні реалії та перспективи: планування та прогнозування діяльності бібліотек Гадяцької громади на 2023 рік. Підготовка звітів за 2022 рік».

     Нараду відкрила Начальник відділу культури і туризму Лариса Труш, яка озвучила ряд важливих питань на сьогодні та окреслила пріоритетні програми та напрямки роботи бібліотек у 2023 році.

       Директор КЗ «Гадяцька публічна бібліотека ім. Лесі Українки»  Любов Огризько наголосила на   основних ділянках діяльності бібліотеки –популяризація української книги, актуалізація фондів, збереження історичної пам’яті, виховання освіченої нації. Рекомендувала активніше проводити тематичні соціокультурні заходи, використовуючи різноманітні форми.

      Методичні поради з питань організації фонду, його актуалізації, оформлення актів на списання літератури та вилучення карток з алфавітного каталогу надала провідний бібліотекар відділу комплектування та обробки документів Леся Шкрьоба.

      Провідний методист Вікторія Донос надала рекомендації щодо планування роботи на наступний 2023 рік, довела до відома колег графік подачі звітів за 2022 рік, нагадала Типові витрати часу на основні процеси бібліотечної роботи.

      Бібліотекар інтернет центру Олена Руденко розповіла про розвиток цифрової грамотності, використання електронних документів та підключення бібліотечних закладів до мережі хабів цифрової освіти.

      Під час наради бібліотечні фахівці ділилися досвідом роботи з метою збагачення професійних та творчих знань.










Немає коментарів:

Дописати коментар