середа, 11 січня 2023 р.

«ПАНЯНЦІ +» - 10 років!

 

           

   Саме в такий зимовий морозний день, 12 січня 2013 року, розпочав свою діяльність дозвіллєвий  клуб «Панянка +» при Гадяцькій публічній бібліотеці ім. Лесі Українки.

   Швидко минали роки, змінювались пори року, життєві обставини кожної людини окремо і держави в цілому, але незмінним залишалось прагнення до життя, сповненого радості, пізнання нового і невідомого, бажання приносити користь людям.

   Багато різних людей побувало за цей час на засіданнях «Панянки +», але незмінним залишалось те ядро жіноцтва, яке започаткувало створення самого клубу. На жаль є й ті, що пішли  у засвіти, але пам'ять про них назавжди залишиться доброю згадкою у наших серцях.

    Панянки приймають активну участь у всіх заходах, які організовують працівники бібліотеки, їх оптимізму і заповзятості впору заздрити молодим. А що вони витворяють в клубі: співають і танцюють, беруть участь у конкурсах, читають вірші, як особисті, так і відомих поетів, відвідують майстер-класи, музей. А який смачний чай у дружньому колі однодумців!

   Вітаємо всіх, хто причетний до створення клубу, особливо Галину Григорівну Виноградову, без якої ідея створення так і залишилась би мрією. Скільки сил вона доклала до цього проєкту знають напевно тільки працівники, які були поряд з нею на той час.

    Бажаємо здоровя нашим панянкам, миру в кожну оселю і віри в краще майбутнє.














Немає коментарів:

Дописати коментар