четвер, 16 лютого 2023 р.

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

 

        14 лютого президент Володимир Зеленський у зверненні до українського народу заявив про впровадження нового свята – Дня єднання.

Саме 16 лютого за розвідувальними даними західних країн, зокрема США, могло розпочатися повномасштабне вторгнення російської армії до України.

          Тому з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість постановляю: оголосити 16 лютого 2022 року Днем єднання», – зазначається в Указі президента України від 14 лютого 2022 року.

           З нагоди святкування Дня єднання 16 лютого фахівці Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки провели флешмоб «Сила в єдності».

              Ідея свята в тому, щоб показати світу, в тому числі росіянам, єдність українського народу на тлі військової загрози. Велика війна стала критичною точкою об'єднання українців довкола спільних цінностей. Непохитна віра в перемогу – об'єднувальний фактор для українців. За час повномаштабної війни національне єднання стало безпрецендентним. Важко знайти українця, який хоча б раз не задонатив на загальнонаціональну мету. Патріотизм сьогодні набуває осбливого значення.

                                   ЄДНАЙМОСЯ , УКРАЇНЦІ!!!

                                   


                                             


В ЄДНОСТІ НАША СИЛА!

Немає коментарів:

Дописати коментар