вівторок, 23 лютого 2021 р.

ЗУСТРІЧ У ПРАВОВОМУ КІНОЗАЛІ

 

23 лютого до Правового кінозалу «Закон і молодь», що діє на базі Інтернет-центру Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки, завітали студенти ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» та фахівці  Гадяцького РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області. Для гостей був проведений правовий орієнтир «Жити у правовому полі», де учасники  дізналися про свої права, обов’язки та відповідальність згідно чинного законодавства України, адже дуже часто наші повсякденні вчинки мають правові наслідки. Молодь проявила свої знання у правовій вікторині «Чи знаєш ти свої права?» , а також відповіла на різні питання з правознавства. Присутнім було цікаво продовжувати  прислівя, грати  в «Павутинку» та просто спілкуватись.

 Захід пройшов цікаво, змістовно, а головне, засвідчив небайдужість нашої молоді до питань правової обізнаності, формування правової свідомості і правомірної поведінки.  

На завершення зустрічі гості виявили бажання знову відвідати  Правовий кінозал для обговорення актуальних тем сьогодення. 

 











Немає коментарів:

Дописати коментар