вівторок, 16 травня 2023 р.

 

«НОВИНКИ!»

  До Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки надійшли новинки літератури, українських та зарубіжних письменників. Володимир Лис «Обітниця», Володимир Лис «Стара холера», Володимир Лис «І прибуде суддя», Елізабет Мак-Нілл «Дев' ять з половиною тижнів», Валентина Мастерова «Смарагд», Тетяна Пахомова «Карпатське танго», Тетяна Пахомова «Я, ти і наш мальований і немальований Бог», Клої Еспозіто « 13 різдвяних історій», Фенні Флегг «Смажені зелені помідори в кафе зупинка», Брет Істон Елліс «Американський психопат».

  Книга «13 різдвяних історій» від сучасних українських письменників насправді дуже різні, і водночас вони взаємно доповнюють одна одну, як пазли великого полотна. Як саме життя. Як, зрештою, Різдво для кожного з нас, яке містить у собі значно більше сенсів, аніж традиційна картинка родинної ідилії-довкола столу з дванадцятьма стравами. Тут реальність і містика, гумор та іронія, філософське осмислення буття і трепетне світло любові, яка є істинним проводирем, як Вифлеємська зірка-крізь темінь різдвяної ночі.

  До літературно-художнього видання увійшли твори сучасних українських письменників таких, як: Дзінка Матіаш, Костянтина Москалець, Софія Андрухович, Галина Вдовиченко, Маріанна Кіяновська, Мар’ яна Савка, Андрій Бондар, Сергій Жадан, Ірена Карпа, Христя Венгринюк, Оксана Луцишина, Лариса Денисенко, Андрій Курков.

Ця книга та інші новинки чекають вас на полицях нашої книгозбірні.









Немає коментарів:

Дописати коментар