пʼятницю, 8 грудня 2023 р.

БІБЛІОТЕЧНІ РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ


Сьогодні, 8 грудня 2023 року, на базі Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки» відбулася онлайн нарада-семінар «Бібліотечні реалії та перспективи: планування та прогнозування діяльності бібліотек КЗ «Гадяцька публічна бібліотека імені Лесі Українки» на 2024 рік. Підготовка звітів за 2023 рік".
Директор Любов Огризько підвела підсумки роботи за 2023 рік та подякувала колегам за плідну працю, а також наголосила на основних напрямках роботи бібліотек у 2024 році та пріоритетних завданнях соціокультурної діяльності.
Найважливішим календарним, пам'ятним та ювілейним датам, плануванню на наступний рік, особливостям змін у статистичних звітах і термінам їх здачі, основним напрямкам роботи з користувачами-дітьми присвятила свій виступ методист Вікторія Донос.
Про роботу з бібліотечним фондом: актуалізацію, комплектування, збереження та списання документів в сучасних умовах розповіла провідний бібліотекар Леся Шкрьоба.
А Олена Руденко, бібліотекар-консультант інтернет-центру, зупинилася на важливості роботи ХАБів цифрової освіти та особливостям звітності по роботі з ними.

    








Немає коментарів:

Дописати коментар