середу, 13 грудня 2023 р.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ

 

    Долаючи серйозні виклики й загрози, бібліотеки навіть у воєнний час залишаються осередками інтелектуальної свободи та громадянської активності, життєво необхідними установами, які потрібні людям. У складних умовах війни та невизначеності вкрай важливо підтримувати зв»язки, мати нагоду для зустрічей, обміну ідеями, думками, досвідом.
    12 грудня Любов Огризько директор Гадяцької публічної бібліотеки імені Лесі Українки та Юлія Конопленко завідувач Гадяцької бібліотеки для дітей КЗ «Гадяцька публічна бібліотека імені Лесі Українки» Гадяцької міської ради відвідали Миргородську публічну бібліотеку імені Д. Гурамішвілі та дитячо-юнацьку бібліотеку Миргородської міської ради.
    Щиро дякуємо директору Анні Мірошниченко та усім працівникам за теплий прийом, спілкування щодо роботи, змістовну екскурсію та безцінний подарунок – книги від авторки Людмили Маркової, яка працює бібліотекарем дитячої бібліотеки.
За організацію творчої поїздки безмежно дякуємо Ларисі Труш начальнику відділу культури і туризму Гадяцької міської ради.














Немає коментарів:

Дописати коментар